Selectia a 8 experti specializati in domeniul justitiei pentru minori (Cerintele)

Data: 18 iulie 2018, 13:46 | autor: L.J. | 0 comentarii | 764 afisari

Institutul National al Magistraturii anunta lansarea procedurii pentru selectia a 8 experti (judecatori, cadre didactice universitare si alti specialisti cu experienta relevanta in domeniul justitiei pentru minori) in vederea participarii acestora ca formatori la 8 seminarii de formare a magistratilor in domeniul Justitiei pentru minori, dupa cum urmeaza:


- 4 experti din randul judecatorilor, cadrelor didactice universitare si a altor specialisti cu experienta in domeniul justitiei pentru minori – aspecte civile si

- 4 experti din randul judecatorilor, procurorilor, cadrelor didactice universitare si a altor specialisti cu experienta in domeniul justitiei pentru minori – aspecte penale.
Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea cunostintelor profesionale si a abilitatilor membrilor sistemului judiciar vizati de acest proiect (procurori, judecatori, magistrati. asistenti si personal din cadrul institutiilor sistemului judiciar asimilat judecatorilor si procurorilor), necesare desfasurarii activitatii in cadrul instantelor si parchetelor.

 

Unul dintre obiectivele proiectului vizeaza formarea magistratilor in domeniul justitiei pentru minori, ocupand o pondere importanta intre preocuparile Institutului National al Magistraturii.

Potrivit fisei de proiect, printre activitatile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numara si 8 seminarii de formare a judecatorilor si procurorilor in domeniul Justitiei pentru minori, cu o durata de 2 zile fiecare, destinate formarii a aproximativ 160 de judecatori si procurori.


>>Comunicatul INM

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.