Seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ si un greu din DNA pleaca din functii

Data: 11 February 2020, 17:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1192 afisari

Seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorul Romulus Varga (foto) si seful Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, procurorul Paul Silviu Dumitriu, pleaca din functii. Decizia apartine Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 


Iata ce a decis CSM marti, 11 februarie 2020:

“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea delegarii in functia de procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului procuror VARGA ROMULUS –DAN, incepand cu data de 11.02.2020;

-Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea delegarii in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului procuror DUMITRIU SILVIU PAUL, incepand cu data de 11.02.2020”.


Amintim ca procurorul Paul Silviu Dumitriu a candidat singur la sefia Sectiei I DNA de combatere a coruptiei, functie pe care o ocupa prin delegare. Ministerul Justitiei a anuntat insa in 3 februarie 2020 ca a fost respinsa candidatura procurorului Paul Silviu Dumitriu, iar concursul va fi reluat. 

Si procurorul Romulus Varga a candidat pentru un nou mandat la sefia Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. El fusese delegat in aceasta functie de catre CSM in 4 ianuarie 2020, atunci cand ii expirase mandatul prin care a ocupat functia prin numire. Romulus Dan Varga a fost insa respins, fiind propusa pentru aceasta functie procuroarea Adriana Denisa Cristodor.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.