Sefa Sectiei I civila a ICCJ ramane in functie

Data: 14 September 2018, 11:46 | autor: L.J. | 0 comentarii | 445 afisari

Sectia I civila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie va continua sa fie condusa de judecatoarea Lavinia Curelea (foto). Decizia a fost luata de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.


Astfel, Sectia pentru judecatori a CSM a decis joi, 13 septembrie 2018, prelungirea delegarii in functia de presedinte al Sectiei I civila a ICCJ a judecatorei Curelea. Delegarea a fost facuta incepand cu data de 19 septembrie 2019, pana la ocuparea postului, dar nu mai mult de sase luni.

Hotararea a fost luata cu 9 voturi “pentru” si un vot “impotriva”.

Minuta Sectiei pentru judecatori a CSM:

“Prelungirea delegarii in functia de presedinte al Sectiei I civila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a doamnei judecator LAVINIA CURELEA, incepand cu data de 19.09.2018, pana la ocuparea postului in conditiile art. 53 din Legea nr. 303/2004, dar nu mai mult de 6 luni. (9 voturi Da, 1 vot Nu)”.

In aceeasi sedinta,

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.