Sefa ICCJ s-a pus in miscare pentru alegerile locale

Data: 29 iulie 2020, 12:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 198 afisari

Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Corina Corbu (foto), s-a pus in miscare pentru alegerile locale.


Corbu a anuntat miercuri, 29 iulie 2020, ca joi, 30 iulie 2020, la ora 13:00, va trage la sorti judecatorii ICCJ care vor face parte din BEC pentru scrutinul local.

Comunicatul instantei supreme:

In temeiul art.38 alin.(2) din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr.215/2001, precum si pentru modificarea si completarea Legii nr.393/2004 privind Statutul alesilor locali, cu modificarile si completarile ulterioare, Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie aduce la cunostinta urmatoarele:

In ziua de 30 iulie 2020, orele 13.00 vor fi desemnati, prin tragere la sorti, in sedinta publica, judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 27 septembrie 2020.

Sedinta publica va avea loc la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie din strada Batistei nr. 25, sector 2, sala Sectiilor Unite, cu respectarea regulilor prevazute in Instructiunile privind accesul in salile ICCJ, stabilite prin Ordinul Presedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr.138 din 13 mai 2020, publicate pe site-ul instantei supreme (www.scj.ro)”.

>> Regulamentul pentru accesul in sediile instantei supreme

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.