Sef de instanta, esec la CSM

Data: 12 decembrie 2019, 13:16 | autor: L.J. | 0 comentarii | 652 afisari

Un presedinte de instanta a suferit un esec miercuri, 11 decembrie 2019, in fata Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru judecatori.


S-a intamplat la proba de interviu a concursului privind promovarea la Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia penala.

Magistratul in cauza a trecut de proba constand in evaluarea a maximum 10 lucrari selectate de catre candidat din cariera profesionala. Din pacate, nu putem sti ce punctaj a obtinut judecatorul acolo, intrucat in locul numelor de candidati apar codurile pe care li le-a atribuit CSM.

Judecatorul despre care vorbim este Marius Cristian Epure, presedintele Curtii de Apel Constanta (numit in functie la data de 1 ianuarie 2019).

El a obtinut numai 29,20 de puncte la interviul pentru promovarea la ICCJ, minimul fiind 35. Pe de alta parte, cu punctajul minim a fost admisa judecatoarea Eleni Cristina Marcu, colega cu Epure la CA Constanta. Cel mai bun punctaj de admitere l-a inregistrat judecatoarea Elena Barbu, de la CA Brasov (48,70).

Ceilalti candidati respinsi au fost:

- Aur Marian Mircea (CA Galati) – 34,80 de puncte

- Mircea-Mugurel Selea (CA Craiova) – 34,70 de puncte

- Daniel Cristian Ursulescu (CA Targu Mures) – 21,90 de puncte.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.