Se pensioneaza un fost sef din DNA. Un inculpat al lui n-a mai apucat sa auda sentinta

Data: 13 mai 2021, 19:06 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1711 afisari

Se pensioneaza un fost sef din Directia Nationala Anticoruptie care a ramas in memoria colectiva printr-un dosar in care un inculpat a murit inainte de a apuca sa auda sentinta, din cauza unui accident vascular cerebral.


 

Ne referim la procurorul Tiberiu Nicolae Onea (foto), fost sef al DNA Targu Mures si actual procuror de executie in acelasi serviciu teritorial. Onea a instrumentat rechizitoriul impotriva lui Pantelimon Avram, ex-director al Romgaz Targu Mures. Rechizitoriul a fost intors la parchet in camera preliminara, insa DNA l-a refacut, acum aflandu-se pe rolul Tribunalului Mures. Totusi, Avram a decedat inainte de retrimiterea cauzei la instanta si la scurt timp dupa ce fusese achitat la fond in alt dosar. In aceasta a doua cauza, rechizitoriul a fost semnat de catre procuroarea Geanina Oreviceanu.

Revenind la Tiberiu Onea, trebuie sa spunem ca miercuri, 12 mai 2021, Sectia pentru procurori din CSM i-a aprobat pensionarea incepand cu data de 21 mai, ultimul pas fiind semnarea decretului in acest sens de catre presedintele Klaus Iohannis.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.