Se modifica tarifele de onorarii pentru serviciile prestate de notarii publici. Unele tarife si proceduri notariale ar putea fi negociate liber intre notarul public si solicitant

Data: 30 May 2018, 13:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 521 afisari

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica proiectul de Ordin pentru modificarea si completarea Normelor privind tarifele de onorarii pentru serviciile prestate de notarii publici. La baza proiectului de Ordin au stat propunerile inaintate de Consiliul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania care vizeaza actele si procedurile notariale pentru care onorariul notarial sa se stabileasca liber intre notarul public si solicitant.


Astfel, la initiativa Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania in proiectul de Ordin a fost inclusa propunerea ca onorariul notarial pentru o serie de acte si proceduri notariale sa fie negociat liber intre notarul public si solicitant.

Proiectul de Ordin poate fi consultat AICI

Anuntul Uniunii Nationale a Notarilor Public din Romania:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.