Se cere incetarea delegarii pentru un greu din DNA

Data: 10 februarie 2020, 11:30 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1503 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 11 februarie 2020 solicitarea de incetare a delegarii in functia de conducere a unui procuror cu vechi state in DNA. Solicitarea vine la o saptamana dupa ce ministerul Justitiei i-a respins acestuia candidatura.


Este vorba despre procurorul Paul Silviu Dumitriu (foto), actual procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Astfel, CSM va decide in legatura cu solicitarea de incetare a delegarii procurorului Paul Silviu Dumitriu din functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei.

Amintim ca procurorul Paul Silviu Dumitriu a candidat singur la sefia Sectiei I DNA de combatere a coruptiei, functie pe care o ocupa prin delegare. Ministerul Justitiei a anuntat insa in 3 februarie 2020 ca a fost respinsa candidatura procurorului Paul Silviu Dumitriu, iar concursul va fi reluat. 

Procurorul Dumitriu este cel care a confirmat rechizitoriul in care a fost trimis in judecata fostul presedinte al CJ Arges Constantin Nicolescu, deputatul PSD Mircea Draghici, achitati in prima instanta. Tot achitare in acest dosar au primit alti 40 de inculpati.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.