Scrisoarea presedintelui Iohannis catre presedintele CCR

Data: 10 July 2018, 15:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1684 afisari

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a trimis, marti 10 iulie 2018, o scrisoare presedintelui Curtii Constitutionale a Romaniei Valer Dorneanu (foto).


Iohannis ii solicita lui Valer Dorneanu sa amane discutarea sesizarilor de neconstitutionalitate pe care le-a formulat in legatura cu modificarile la Codul penal si modificarile la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara. Iohannis solicita ca dezbaterile sa fie amanate pana cand Comisia de la Venetia va transmite un punct de vedere pe cele doua legi.

Anuntul Administratiei Prezidentiale:

“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis marti, 10 iulie a.c., o scrisoare Presedintelui Curtii Constitutionale a Romaniei, domnul Valer Dorneanu, impreuna cu sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, precum si pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, prin care solicita ca termenul de dezbatere a sesizarii sa fie astfel stabilit incat opinia Comisiei de la Venetia sa poata fi valorificata.

Va transmitem in continuare textul scrisorii:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.