Schimbare la varful Sectiei de contencios a ICCJ (Document)

Data: 12 July 2018, 13:14 | autor: L.J. | 0 comentarii | 567 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis numirea judecatoarei Corina Alina Corbu (foto) in functia de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


Hotararea a fost luata in sedinta Sectiei pentru judecatori a CSM din 11 iulie 2018, iar propunerea va fi inaintata presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. Mandatul judecatoarei Corbu la conducerea Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie va fi de trei ani.

In aceeasi sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM a decis numirea judecatoarei Angela Simina Staicu in functia de presedinte al Sectiei de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Gorj si a judecatorului Virgil Ioan Ogrean in functia de presedinte al Sectiei penale a Tribunalului Mures.

De asemenea,

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.