Sanctiune pentru procuroarea care plangea dupa Cornel

Data: 28 November 2019, 18:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1146 afisari

Procuroarea care plangea dupa un anumit barbat pe nume Cornel a primit o sanctiune disciplinara miercuri, 27 noiembrie 2019.


Este vorba despre procuroarea Adriana Voicu (foto), de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, trimisa in judecata pentru presupusa comitere a abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu”. In octombrie, site-ul BizBrasov.ro a surprins-o pe procuroare protestand in fata PJ Brasov cu un carton pe care scria: „Sa mi-l aduceti pe Cornel aici, langa mine, ca voi mi l-ati luat ca sa-mi bagati un porc pe gat, pe care nu-l suport” (detalii aici).

Totusi, dosarul disciplinar al procuroarei nu are legatura cu episodul din fata parchetului, cauza ajungand pe masa CSM cu mult inainte.

A nu se confunda cu judecatoarea Adriana Voicu, de la Judecatoria Racari, exclusa din magistratura de catre CSM, dar reprimita definitiv prin hotarare din 2012 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ICCJ mutand-o disciplinar la Judecatoria Buzau. Aceasta s-a pensionat in 2016.

Miercuri, 27 noiembrie 2019, Sectia pentru procurori in materie disciplinara din CSM a

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.