Sala Ronda si masa rotunda

Data: 25 April 2018, 13:52 | autor: Andrei CRISTEA | 0 comentarii | 498 afisari

 

Devenit traditie, editorialul meu anual post-Congresul Avocatilor aduna ganduri, impresii, senzatii. Nu pune concluzii, cu atat mai putin nu acuza. Nici nu face recurs…poate doar la morala, daca nu vi se pare un termen prea vetust si desuet.

Atmosfera anului pre-electoral s-a simtit in tot Congresul din acest an, s-a vorbit la subiect, uneori chirurgical de aplicat, campii au scapat nebatuti, vorbe-n vant au fost mai putine.


De aceea intru si eu abrupt in subiect: revelatia sesiunii de deschidere a fost Doamna Andreea Ciuca, Presedinte al Asociatiei Magistratilor din Romania. Cu un discurs liber, fara nicio foaie in fata, Andreea Ciuca a electrizat pur si simplu sala, a tinut-o cu rasuflarea taiata, a purtat-o de la la Alfa la Omega prin toate problemle si of-urile avocaturii moderne, cu incursiuni in filosofia dreptului modern si a sfarsit prin a primi standing ovation si aplauze la scena deschisa, care nu au contenit 47 secunde…ei bine, da, le-am cronometrat pentru ca am simtit ca va fi record. Si a fost.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.