“Rezolutia magistratilor romani pentru apararea statului de drept”, discutata in CSM

Data: 25 May 2018, 14:30 | autor: L.J. | 0 comentarii | 729 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii condus de judecatoarea Simona Marcu (foto) a hotarat, in sedinta din 24 mai 2018, invitarea reprezentantilor asociatiilor profesionale ale magistratilor si a reprezentantilor magistratilor semnatari ai scrisorii intitulate “Rezolutia magistratilor romani pentru apararea statului de drept”, in vederea discutarii acesteia, precum si a altor teme de interes pentru sistemul judiciar, in cadrul unei intilniri cu membrii CSM.


In cadrul aceleiasi sedinte, Plenul CSM a aprobat cererea de pensionare a 12 judecatori si procurori, si a luat act de retragerea cererii de eliberare din functie, prin demisie, formulata Iulian Radu Grecu, judecator la Judecatoria Resita.
Plenul a respins contestatia formulata de Ilie Tiberius Moldovan, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, impotriva Hotararii nr. 212/25.04.2018 a Sectiei pentru procurori.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.