Regulamentul privind concediile judecatorilor si procurorilor a fost modificat

Data: 02 March 2017, 19:24 | autor: L.J. | 0 comentarii | 659 afisari

 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat in sedinta de marti, 28 februarie 2017, modificarea Regulamentului privind concediile judecatorilor si procurorilor, dupa cum urmeaza:


La articolul 15, alineatul (4) se modifica si va avea urmatorul cuprins:

Art. 15 – (4) Pentru participarea la concursul de admitere la doctorat si elaborarea si sustinerea tezei de doctorat, precum si pentru sustinerea concursului de promovare in functii de executie, judecatorii si procurorii beneficiaza de un concediu platit ce nu poate depasi 10 zile pentru fiecare examen, intr-un an calendaristic, daca nu este afectata activitatea instantei.

La articolul 151, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:

Art. 151 – (1) Judecatorii si procurorii care, in mod nejustificat, nu se prezinta la examenul de capacitate, la concursul de admitere la doctorat sau la sustinerea tezei de doctorat ori la concursul de promovare in functie de executie, pentru care au beneficiat de concediu platit pentru formare profesionala in conditiile art.15, nu mai beneficiaza de concediu platit pentru formare profesionala la urmatorul concurs sau examen de acelasi fel la care participa.

Ordinea de zi solutionata

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.