Regulamentul Inspectiei Judiciare privind normele de efectuare a lucrarilor de inspectie (Documentul)

Data: 13 decembrie 2018, 16:48 | autor: L.J. | 0 comentarii | 576 afisari

Juri. ro prezinta Regulamentul Inspectiei Judiciare privind normele de efectuare a lucrarilor de inspectie.


In document se arata ca verificarea faptelor imputate prin sesizarile cu grad de complexitate standard se efectueaza de un singur inspector. Daca se constata ca inspectorul caruia urmeaza sa ii fie repartizata lucrarea se afla in situatia de incompatibilitate prevazuta de art. 72 alin. (2) din Legea nr. 317/2004, repartizarea lucrarii se face prin excluderea acestuia. Potrivit Regulamentului IJ, verificarea faptelor imputate prin sesizarile cu grad de complexitate ridicat se efectueaza de doi inspectori, iar lucrarile de inspectie avand ca obiect astfel de sesizari se repartizeaza aleatoriu: “Desemnarea celui de-al doilea inspector poate fi solicitata si dispusa in urmatoarele stadii ale procedurilor de inspectie:

 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.