REGIMUL STRAINILOR - “Guvernul nici macar nu a mai facut efortul de a identifica elemente de necesitate a legiferarii”

Data: 30 May 2019, 12:48 | autor: L.J. | 0 comentarii | 317 afisari

Lumea Juridica prezinta motivarea Deciziei CCR 214/2019 privind obiectia de neconstitutionalitate a dispozitiilor Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 75/2018 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul protectiei mediului si al regimului strainilor, precum si Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.75/2018, obiectie formulata de un numar de 27 de senatori apartinand Grupului parlamentar al Partidului National Liberal si Grupului parlamentar al Partidului Uniunea Salvati Romania.

In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu majoritate de voturi, a admis obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.75/2018 pentru modificarea si comple-tarea unor acte normative in domeniul protectiei mediului si al regimului strainilor, precum siOrdonanta de urgenta a Guvernului nr. 75/2018 sunt neconstitutionale, in ansamblul lor.

Extras din decizia CCR:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.