Refuz pentru judecatoarea ICCJ Ioana Bogdan

Data: 14 March 2019, 17:56 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1605 afisari

Judecatoarea Ioana Bogdan (foto) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost refuzata de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii. Judecatorii din CSM au respins joi, 14 martie 2019, o solicitare formulata de Ioana Bogdan, care privea o schimbare in cariera sa.


Concret, este vorba despre cererea facuta de Ioana Bogdan de avizare a unei eventuale detasari la Institutul National al Magistraturii, in vederea ocuparii unui post de formator cu norma intreaga. In urma discutiilor purtate la Sectia de judecatori a CSM, cu 3 voturi pentru admiterea cererii lui Bogdan si 7 voturi impotriva, s-a hotarat respingerea solicitarii: Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a exprimat acordul Sectiei pentru judecatori referitor la o eventuala detasare la Institutul National al Magistraturii, in vederea ocuparii unui post de formator cu norma intreaga a doamnei Ioana Bogdan, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie. (3 voturi admitere, 7 voturi respingere)”.

Pe de alta parte, tot joi, 14 martie 2019, l-a CSM a avut loc si sedinta Plenului. Si aici au fost luate cateva decizii interesante, cum ar fi spre exemplu

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Voyeur date 15 March 2019 20:53 +6

off-topic: Mey, la cât de... intransigentă și severă pare (și vrea) să arate bogdana aiasta, tare am băbuiala... rezonabilă că în „bed” e taaare pasională!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.