RECURS RESPINS DE INALTA CURTE - “Nu sunt aplicabile, prin analogie, dispozitivul si considerentele Deciziei Curtii Constitutionale”

Data: 09 decembrie 2019, 11:52 | autor: L.J. | 0 comentarii | 645 afisari

Prin Decizia 94/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul, ca inadmisibil.
 

Dosarul nr. x/2015, aflat pe rolul sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, are ca obiect recursul declarat de reclamantul A. impotriva Sentintei nr. 194/F-CONT din 15 decembrie 2015 pronuntata de Curtea de Apel Pitesti, sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal.
In dosarul respectiv, prin incheierea din camera de consiliu de la 1 noiembrie 2018, Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de contencios administrativ si fiscal, a anulat, ca netimbrata, cererea de recuzare formulata de recurentul-reclamant A. impotriva membrilor completului de judecata nr. 2.

Prin Decizia nr. 4171 din 27 noiembrie 2018, pronuntata in Dosarul nr. x/2015, Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de contencios administrativ si fiscal, a admis contestatia in anulare formulata de A. impotriva incheierii din 1 noiembrie 2018 pronuntata in Dosarul nr. x/2015, a anulat incheierea atacata si a dispus rejudecarea cererii de recuzare la termenul din 27 noiembrie 2018, in camera de consiliu, fara citarea partilor.
Ulterior, in Dosarul nr. x/2015, prin incheierea din 27 noiembrie 2018, a fost respinsa, ca nefondata, cererea de recuzare a completului de judecata nr. 2 al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sectia contencios administrativ si fiscal, format din judecatorii B., C. si D.

Impotriva incheierii din camera de consiliu de la 1 noiembrie 2018, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de contencios administrativ si fiscal, in Dosarul nr. x/2015 a declarat recurs autorul cererii de recuzare A.
In drept, recurentul a invocat dispozitiile art. 53 C. proc. civ. si motivele prevazute de art. 488 alin. (1) pct. 6 si 8 C. proc. Civ.


Minuta Inaltei Curti:

“Respinge, ca inadmisibil, recursul declarat impotriva incheierii din camera de consiliu de la 1 noiembrie 2018, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, sectia de contencios administrativ si fiscal”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.