RECURS PREMATUR - “Calea de atac a fost promovata anterior solutionarii contestatiei in anulare”

Data: 24 octombrie 2019, 11:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 416 afisari

Prin Decizia 407/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul, ca prematur.

Prin Decizia civila nr. 248/Ap din data de 1 martie 2018 pronuntata de Curtea de Apel Brasov, sectia civila, in Dosarul nr. x/2017, a fost respinsa contestatia in anulare formulata de contestatorul A. impotriva Deciziei civile nr. 1453/Ap din data de 25 septembrie 2017 pronuntata de aceeasi instanta.

Prin incheierea din data de 9 ianuarie 2018 pronuntata in Dosarul nr. x/2017, curtea de apel a anulat ca netimbrata cererea de recuzare formulata de contestator.

Impotriva acestei incheieri, contestatorul A. a declarat recurs la data de 22 ianuarie 2018, conform stampilei Curtii de Apel Brasov aplicata pe cererea de recurs.

Dosarul a fost inregistrat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sectia I civila, la data de 18 iulie 2018 si repartizat completului de filtru.

Minuta Inaltei Curti:

“Respinge, ca prematur, recursul declarat de petentul A. impotriva incheierii din data de 9 ianuarie 2018 pronuntata de Curtea de Apel Brasov, sectia civila, in Dosarul nr. X/2017. Fara cale de atac”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.