RECURS ANULAT DE INALTA CURTE - “Nu s-a conformat exigentelor cerute de instanta”

Data: 03 September 2019, 11:23 | autor: L.J. | 0 comentarii | 485 afisari

Prin Decizia 204/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat recursul declarat de reclamant.

Prin cererea adresata Curtii de Apel Craiova, sectia contencios administrativ si fiscal, reclamantul A. a chemat in judecata parata Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, solicitand anularea Deciziei nr. x din 21.07.2015 si a procesului-verbal incheiat la data de 27.05.2015, ca fiind nelegale si netemeinice.

Prin Sentinta civila nr. 170 din 12 aprilie 2016 Curtea de Apel Craiova, sectia contencios administrativ si fiscal, a respins actiunea formulata de reclamantul A., in contradictoriu cu parata Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale.

Impotriva Sentintei civile nr. 170 din 12 aprilie 2016 pronuntata de Curtea de Apel Craiova, sectia contencios administrativ si fiscal, reclamantul A. a declarat recurs, invocand prevederile art. 488 alin. (1) pct. 8 C. proc. civ.

Prin motivele de recurs, recurentul nu formuleaza critici concrete privind nelegalitatea hotararii instantei de fond, ci reia criticile formulate in cererea de chemare in judecata.

Intimata Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a depus intampinare prin care a invocat exceptia nulitatii recursului, pentru nemotivare.

Minuta ICCJ:

“Admite exceptia nulitatii recursului. Anuleaza recursul declarat de reclamantul A. impotriva Sentintei civile nr. 170 din 12 aprilie 2016, pronuntata de Curtea de Apel Craiova, secţia contencios administrativ si fiscal. Definitiva”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.