RECURS ANULAT - “Chestiuni care nu pot fi supuse cenzurii in recurs”

Data: 23 July 2019, 11:30 | autor: L.J. | 0 comentarii | 484 afisari

Prin Decizia 465/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat recursul declarat de recurentul-reclamant.

Prin Decizia nr. 309 din data de 11 iunie 2018, Curtea de Apel Constanta, sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal, a admis apelul declarat de apelanta-parata A. S.A. impotriva Sentintei civile nr. 2147 din data de 21 decembrie 2017, pronuntata de Tribunalul Constanta in Dosarul nr. x/2016, in contradictoriu cu intimatul-reclamant B. si intimata-intervenienta C.

A schimbat, in parte, sentinta apelata, in sensul ca a obligat pe parata A. S.A. sa plateasca reclamantului suma de 30.000 euro, la cursul de schimb valutar oficial al B.N.R. din ziua platii, cu titlu de daune morale.

A mentinut celelalte dispozitii ale sentintei apelate.

Impotriva acestei decizii a declarat recurs recurentul-reclamant B., solicitand admiterea caii de atac, respingerea apelului si mentinerea Sentintei civile nr. 2147 din data de 21 decembrie 2017, pronuntata de Tribunalul Constanta in Dosarul nr. x/2016, ca fiind temeinica si legala, cu obligarea intimatei-parate la plata cheltuielilor de judecata.

Minuta ICCJ:

“Anuleaza recursul declarat de recurentul-reclamant B. impotriva Deciziei nr. 309 din data de 11 iunie 2018, pronuntata de Curtea de Apel Constanta, sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal.

Potrivit dispozitiilor art. 493 alin. (5) C. proc. civ., decizia nu este supusa niciunei cai de atac si se comunica partilor, conform art. 427 alin. (1) C. proc. Civ”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.