RECALCULARE PENSIE – Sentinta Tribunalului Bucuresti, Sectia a VIII–a conflicte de munca si asigurari sociale, din 16.02.2018: “Admite actiunea. Obliga parata sa emita o noua decizie prin care sa recalculeze si sa plateasca drepturile de pensie cuvenite reclamantei, incepand cu 04.07.2017, cu luarea in calcul la stabilirea punctajului mediu anual a veniturilor suplimentare”

Data: 06 June 2018, 12:08 | autor: L.J. | 0 comentarii | 664 afisari

Tribunalul Bucuresti, Sectia a VIII–a conflicte de munca si asigurari sociale, a admis la data de 16.02.2018 cererea reclamantei privind recalcularea drepturile sale de pensie si a dispus sa-i fie platite diferentele de drepturi de pensie rezultate in urma recalcularii. In motivarea cererii, reclamanta a aratat ca pentru veniturile mentionate in adeverinta au fost achitate contributiile de asigurari sociale. A depus adeverinta odata cu cererea initiala.

Minuta Tribunalului Bucuresti din 16.02.2018:

“Admite actiunea privind pe reclamanta... in contradictoriu cu parata..., cu sediul in Bucuresti. Obliga parata sa emita o noua decizie prin care sa recalculeze si sa plateasca drepturile de pensie cuvenite reclamantei, incepand cu 04.07.2017, cu luarea in calcul la stabilirea punctajului mediu anual a veniturilor suplimentare atestate de adeverinta nr. 402/29.12.2016 emisa de...Cu apel in 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Bucuresti”.

Extras din sentinta:

“Reclamanta a fost pensionata incepand cu data de 04.07.2017 in baza Legii nr.263/2010 prin decizia nr.286693 privind acordarea pensiei emisa de...
Tribunalul retine ca in conformitate cu mentiunile din adeverinta, reclamanta a obtinut venituri suplimentare.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.