RECALCULARE PENSIE - Sentinta Tribunalului Bucuresti: „Obliga parata sa emita o decizie prin care sa recalculeze drepturile de pensie ale reclamantei cu valorificarea veniturilor constand in prime evidentiate in adeverinta"

Data: 19 October 2018, 12:23 | autor: L.J. | 0 comentarii | 475 afisari

Prin Sentinta din 05.07.2018. Tribunalul Bucuresti, Sectia a VIII-a Conflicte de Munca si Asigurari Sociale, a admis actiunea formulata de reclamanta..., in contradictoriu cu parata...cu sediul in Bucuresti. Instanta a obligat parata sa emita o decizie prin care sa recalculeze drepturile de pensie ale reclamantei cu valorificarea veniturilor constand in „prime” evidentiate in adeverinta nr.... eliberata de...incepand cu data de... In motivarea actiunii, reclamanta a aratat, in esenta, ca se impune valorificarea acestor venituri, avand in vedere principiul contributivitatii.

Minuta Tribunalului Bucuresti:

"In numele legii

Hotareste:

Admite actiunea formulata de reclamanta..., in contradictoriu cu parata, cu sediul in Bucuresti.
Obliga parata sa emita o decizie prin care sa recalculeze drepturile de pensie ale reclamantei cu valorificarea veniturilor constand in 'prime'" evidentiate in adeverinta nr....eliberata de... incepand cu data de...
Cu apel in 30 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VIII-a”.

Extras din sentinta Tribunalului Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.