Reactia Asociatiei Magistratilor din Romania

Data: 18 June 2018, 14:24 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1134 afisari

Asociatia Magistratilor din Romania a reactionat in urma anuntului privind desfiintarea iminenta a AMR, dupa ce membrii Filialei Cluj au ales sa plece.


Intr-un comunicat de presa semnat de presedinta interimara a asociatiei, judecatoarea Andreea Ciuca (foto), AMR arata ca Asociatia Magistratilor din Romania se poate baza in continuare pe sute de membri si ca importanta este calitatea acestora, nu cantitatea: “Printr-un e-mail s-a trimis, pe adresa Asociatiei, un extras dintr-o hotarare judecatoreasca de dizolvare a Filialei Cluj a AMR, fara ca, anterior, sa se aduca la cunostinta Consiliului Director – organ de conducere a Asociatiei intre Conferintele Nationale, potrivit statutului –, intentia dizolvarii filialei. Extrasul a fost trimis in 15 iunie 2018, adica dupa 15 zile (!) de la data la care a fost pronuntata dizolvarea (31 mai 2018)”.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.