Raza de speranta pentru o procuroare dublu refuzata la DNA (Tabelele)

Data: 24 March 2020, 12:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1305 afisari

S-a ivit o raza de speranta pentru o procuroare care in ultima vreme a primit doua refuzuri cand a candidat pentru posturi de executie la Directia Nationala Anticoruptie.


Este vorba despre procuroarea Ligia Carmen Oprea (foto), de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov, cea care a incercat in octombrie si decembrie 2019 sa obtina delegarea intr-o functie de executie la DNA. Amintim ca Oprea plecase in 2016 de la DNA la PT Ilfov (click aici pentru a citi).

De data aceasta, Ligia Oprea are un oarecare motiv de bucurie, intrucat Sectia pentru procurori din CSM i-a admis contestatia la proba privind evaluarea unor acte profesionale intocmite in ultimii 5 ani – proba din cadrul concursului pentru numirea in functii de executie la DNA.

Astfel, daca initial Carmen Oprea obtinuse 23,4 puncte (minimul fiind 25, iar maximul – 40), dupa contestatie procuroarea a inregistrat un punctaj de 25,2, fiind declarata admisa. De altfel, Oprea era singura respinsa inainte de contestatii.

Urmeaza ca Sectia pentru procurori din CSM sa anunte data la care va programa interviurile – proba la care candidatii trebuie sa ia minimum 45 de puncte si maximum 60.

Nu doar Ligia Carmen Oprea a obtinut un punctaj mai mare dupa contestatii, ci si procurorul George-Daniel Danca, de la PT Covasna (25,6, respectiv 27 de puncte).

>> Tabelul cu rezultatele inainte si dupa contestatii

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.