Raport pe dosarele de mare coruptie de la ICCJ

Data: 09 June 2019, 10:09 | autor: L.J. | 0 comentarii | 519 afisari

Lumea Juridica prezinta Raportul Inspectiei Judiciare privind rezultatul activitatii de monitorizare a dosarelor de mare coruptie existente pe rolul curtilor de apel si instantelor arondate, precum si al Inaltei Curti de Casatie si Justitie condusa de Cristina Tarcea (foto) in anul 2018.


Monitorizarea a vizat situatia dosarelor de mare coruptie aflate pe rolul curtilor de apel si al instantelor din raza teritoriala a acestora, precum si al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la data de 31 decembrie 2018.

Situatia la 30 iunie 2018

Potrivit IJ, la data de 30 iunie 2018 se aflau pe rolul Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie 21 de dosare de mare coruptie, inregistrate pentru solutionarea cauzelor pe fond. In primul semestru al anului 2018 au fost inregistrate 3 dosare noi. Dintre cele 21 de dosare aflate pe rol, 11 cauze sunt solutionate in fond, insa hotararile sunt fie in curs de redactare (10 dosare), fie sunt redactate si urmeaza a fi inaintate in calea de atac (1 dosar):

“In concluzie, pe rolul sectiei penale, ca instanta de fond, se mai afla in curs de judecata doar 10 dosare. Dintre dosarele mentionate in raportarea anterioara, 3 dosare au fost solutionate in primul semestru al anului 2018 si nu se mai afla pe rolul Sectiei penale, fiind inaintate Completului de 5 judecatori pentru solutionarea caii de atac, iar dosarul nr. .../.../...a fost declinat la Tribunalul Bucuresti.

Completele de 5 Judecatori

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.