Rapoartele GRECO vs realitatea judiciara. De ce nu trebuie desfiintata SIIJ

Data: 10 July 2019, 16:40 | autor: L.J. | 1 comentarii | 390 afisari

Centrul de Resurse Juridice distruge rapoartele GRECO in ceea ce priveste solicitarea de desfiintare a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.


CRJ demonstreaza cu argumente ca SIIJ este o structura independenta, fara ingerinte din partea clasei politice, si ca experienta de minim 18 ani ceruta procurorilor care activeaza in aceasta structura este, de asemenea, o garantie a echilibrului si a unei temeinice formari profesionale: “Modalitatea de numire in functiile de conducere si de executie in cadrul SIIJ implica

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# llivia date 11 July 2019 13:53 0

Daca nu trebuia desfiintata cand a fost facuta pe sest sub pulpana DNA, cu atat mai mult nu trebuie acum cand este infiintata legal, oamenii alesi conform competentelor si stiintei de carte. Slugile nu vor sa inteleaga asta.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.