Propunere pentru functia de procuror general adjunct al Parchetului Curtii de Apel Bucuresti

Data: 08 January 2020, 15:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 975 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al magistraturii condusa de Tatiana Toader va analiza in sedinta din 9 ianuarie 2019 propunerea pentru functia de procuror general adjunct al Parchetului Curtii de Apel Bucuresti condus de Viorel Cerbu (foto).


Viorel Cerbu a fost numit de catre CSM in 28 iunie 2019 in functia de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce acesta a promovat concursul pentru numirea in functii de conducere a procurorilor la parchetele de pe langa curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii, organizat in perioada 12 aprilie-20 iunie 2019.

Viorel Cerbu a inlocuit-o in functie pe procuroarea Luminita Palade, careia i-a expirat mandatul la conducerea PCAB.

Revenind, in sedinta din 9 ianuarie, CSM va lua in discutie: “Propunerea de delegare in functia de procuror general adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a doamnei CIOBANU MARINELA -RAMONA, procuror la aceasta unitate de parchet”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.