Proiectul MJ privind aprobarea tarifelor pentru efectuarea expertizelor criminalistice (Documentul)

Data: 04 October 2019, 15:47 | autor: L.J. | 0 comentarii | 479 afisari

Ministerul Justitiei condus de Ana Birchall (foto) a pus in dezbatere publica proiectul de Ordin privind aprobarea tarifelor pentru efectuarea expertizelor criminalistice in cadrul Institutului National de Expertize Criminalistice si al laboratoarelor interjudetene din subordine.


Potrivit MJ, la momentul actual tarifele pentru efectuarea expertizelor criminalistice sunt stabilite prin Ordinul Ministrului Justitiei nr. 2857/C din 8 decembrie 2010 privind aprobarea tarifelor pentru efectuarea expertizelor criminalistice in cadrul Institutului National de Expertize Criminalistice si al laboratoarelor interjudetene din subordine, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 25 din 11 ianuarie 2011:

Ordinul mentionat stabileste un tarif unic, de

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.