Procurorul sef al Romaniei, Augustin Lazar, s-a intalnit cu procurorul general al Ucrainei, Yurii Lutenco

Data: 08 May 2017, 15:14 | autor: L.J. | 0 comentarii | 670 afisari

 

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a trannsmis vineri, 5 mai, un comunicat de presa in care a anuntat ca procurorul general Augustin Lazar (foto dreapta) a avut o intalnire de lucru cu domnul Yurii Lutenco (foto stanga), procurorul general al Ucrainei, in cursul zilei de 28 aprilie 2017. in cursul intrevederii au fost abordate teme de maxima actualitate precum combaterea coruptiei, a contrabandei si a criminalitatii organizate, prin intarirea cooperarii la frontiera romano-ucraineana.


Iata comunicatul PICCJ:

”Domnul Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a avut o intalnire de lucru cu domnul Yurii Lutenco, procurorul general al Ucrainei, in cursul zilei de 28 aprilie 2017, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Din delegatia Ucrainei au mai facut parte domnul Yevhen Yenin, adjunct al procurorului general, si domnul Yevhen Levytskyi, insarcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei in Romania.

Ministerul Public a mai fost reprezentat la discutii de doamna Laura Oprean, prim adjunct al procurorului general, domnul Bogdan Licu, adjunct al procurorului general, domnul Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general, domnul Gheorghe Cosneanu, seful Sectiei Parchetelor Militare, domnul Alexandru Ficiu, procuror sef serviciu al Serviciului de Cooperare Judiciara Internationala, Relatii Internationale si Programe din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, si doamna stefania Stan, procuror in cadrul aceluiasi serviciu.

In cursul intrevederii au fost abordate teme de maxima actualitate precum combaterea coruptiei, a contrabandei si a criminalitatii organizate, prin intarirea cooperarii la frontiera romano-ucraineana.

Totodata, au fost abordate aspecte concrete privind conlucrarea interinstitutionala dintre autoritatile judiciare romane si ucrainene, subliniindu-se necesitatea intaririi acestei cooperari prin schimburi de experiente intre specialisti in materia cooperarii judiciare din ambele state”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.