Procurorul Norocel, numit judecator unde n-a vrut nimeni sa mearga

Data: 11 July 2019, 12:24 | autor: L.J. | 0 comentarii | 605 afisari

Procurorul Valerica-Norocel Popa (foto), de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste, a fost numit judecator la instanta pe care n-a dorit-o nimeni.


S-a intamplat pe 25 iunie 2019, cand Norocel Popa (magistrat cu grad profesional de parchet de pe langa tribunal) a primit solutie favorabila din partea Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii. Mai precis, procurorul de la PJ Targoviste i-a convins pe judecatorii CSM sa-i inainteze cazul catre presedintele Klaus Iohannis, pentru ca acesta sa-l numeasca prin decret judecator la o judecatorie.

Dintre toate instantele in care Valerica Popa s-a aratat disponibil sa activeze, Sectia pentru judecatori a CSM i-a aprobat numirea la instanta cea mai putin atractiva, pentru care nu a fost depusa nicio cerere de transfer in ultima sesiune. De asemenea, dintre instantele enumerate de procurorul Popa, cea la care a fost numit judecator are cea mai mare incarcatura de dosare.

Este vorba despre

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.