Procurorul Marius Iacob, adjunctul DNA, final de mandat nelegal

Data: 23 July 2019, 13:50 | autor: L.J. | 1 comentarii | 561 afisari

Procurorul Marius Iacob (foto), adjunctul DNA, isi incheie marti, 23 iulie 2019, mandatul la conducerea parchetului anticoruptie, urmand sa activeze la PICCJ. Insa finalul de mandat al lui Marius Iacob a fost unul nelegal.

Iata de ce!


In 18 martie 2019, ICCJ i-a aplicat lui Iacob sanctiunea disciplinara constand in “avertisment”, moment din care acesta nu mai putea


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# DODI date 24 July 2019 13:10 0

Ne întârtim în jurul cozii! Aceste lucruri nu se puteau întâmpla dacă de 50 de ori penalul țării, ciolanis, nu tolera și încuraja asemenea fărădelegi. Că ciolanis tolerează este evident pentru mandatul său este ilegal prin fraudarea evidentă, chiar și pentryu orbi, a alegerilor prezidențile. Ceea ce tembelul nr. 1 al țării speră să se repete. Așa că încălcările de lege din perioada lui sunt doar exerciții pentru fraudarea și a alegerilor din acest an.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.