Procurorul Lucian Onea afla verdictul de Ziua Indragostitilor

Data: 08 February 2019, 14:11 | autor: L.J. | 0 comentarii | 503 afisari

Se apropie primul verdict pentru procurorul Lucian Onea (foto), fost sef al DNA Ploiesti, in prezent la Parchetul Judecatoriei Campina. Nu este insa vorba despre dosarul penal in care este vizat Onea de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, ci despre actiunea disciplinara declansata impotriva acestuia, in care este acuzat de “exercitarea functiei cu rea-credinta”.


Astfel, Sectia pentru procurori in materie disciplinara din Consiliul Superior al Magistraturii trebuie sa pronunte in data de 14 februarie 2019 decizia in cazul actiunii disciplinare exercitate de Inspectia Judiciara, in august 2018, fata de Lucian Onea. De asemenea, implicata este si o alta fosta procuroare de la DNA Ploiesti, in prezent la fel ca Onea la Parchetul Judecatoriei Campina, si anume Laura Bucica, acuzata tot de “exercitarea functiei cu rea-credinta” (facsimil).

Cauza disciplinara priveste modul in care procurorii Lucian Onea si Laura Bucica au instrumentat un dosar penal. Este vorba despre

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.