Procurorul General Augustin Lazar il ataca pe ministrul Justitiei

Data: 15 October 2018, 11:23 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1035 afisari

Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar (foto stanga) a lansat in noaptea de duminica spre luni, 14 spre 15 octombrie 2018, un atac la adresa ministrului Justitiei Tudorel Toader (foto dreapta).


Atacul vine in contextul adoptarii de catre Guvern a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Legilor Justitiei.

Comunicatul Ministerului Public:

"Punct de vedere privind proiectul ordonantei de urgenta de modificare a legilor justitiei

Vazand relatarile din presa conform carora, in ziua de 15.10.2018 va fi dezbatut in sedinta de guvern, la propunerea Ministerului de Justitie, un proiect de ordonanta de urgenta privind modificarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara si a Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, luand act de asemenea prin intermediul mass-mediei de proiectul susmentionat, aducem la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Ministerul Public atrage atentia asupra pericolului incalcarii ordinii constitutionale prin adoptarea unora dintre modificarile propuse, astfel:

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.