Procurorul DIICOT Laura Ceh a fost decorat de Ambasada Frantei

Data: 20 October 2016, 16:14 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1015 afisari

Laura Ceh (foto), procuror sef al Biroului de cooperare, reprezentare si asistenta judiciara internationala din cadrul structurii centrale a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), a fost decorata de Ambasada Frantei la Bucuresti. Laura Ceh a primit Ordinul national al Meritului in grad de Cavaler.


Evenimentul a avut loc marti, 18 octombrie 2016, distinctia fiind acordata de ambasadorul Francois Saint-Paul in numele presedintelui Frantei, Francois Hollande.

Comunicatul DIICOT:

Doamna Laura Ceh, procuror sef in cadrul DIICOT, Cavaler al Ordinului national al Meritului.

Doamna Laura Ceh, procuror sef al Biroului de cooperare, reprezentare si asistenta judiciara internationala din cadrul structurii centrale a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), a fost distinsa de catre Presedintele Frantei, E.S. domnul Francois Hollande, cu Ordinul national al Meritului in grad de Cavaler. Inalta distinctie i-a fost inmanata de catre domnul Francois Saint-Paul, ambasadorul Frantei in Romania, in cadrul unei ceremonii care a avut loc marti, 18 octombrie, la Resedinta Frantei.

'Doamna Ceh, sunteti in ochii multora un exemplu remarcabil de profesionalism, care se imbina, la dumneavoastra, cu o viziune europeana. As dori ca acest lucru sa fie o inspiratie pentru tinerii magistrati europeni, in general, si pentru cei francezi si romani in particular', a declarat domnul François Saint-Paul.

'Sunt emotionata si mandra ca am primit distinctia, dar pe langa faptul ca ma onoreaza consider ca reprezinta si o responsabilitate, aceea de a ramane la inaltimea semnificatiei ei in tot ceea ce voi face mai departe. Este o distinctie pe care o impart cu extraordinarii mei colegi, romani si francezi.

Colaborarea atat cu actualul magistrat de legatura francez la Bucuresti cat si cu predecesorii sai precum si cu biroul atasatului de interne francez poate constitui oricand un model de cooperare eficienta si pragmatica pentru celelalte state.

In ultimii doisprezece ani, in tot ceea ce am realizat, am avut sprijinul neconditionat si constant al colegilor mei din cadrul DIICOT. De asemenea, trebuie recunoscute meritele sefilor DIICOT care au inteles valoarea cooperarii internationale, domeniu de activitate dezvoltat continuu in cadrul structurii.

Multumirile mele se indreapta si catre institutiile partenere ale DIICOT (serviciile de politie, Ministerul Justitiei, instantele si toate celelalte autoritati implicate in combaterea fenomenului complex al criminalitatii organizate)'.

Doamna Laura Ceh a absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti in anul 1996. In anul 1998 a devenit procuror parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si apoi, din anul 2000 la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. In anul 2003 a devenit procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Din anul 2008 este procuror sef al biroului de cooperare, reprezentare si asistenta judiciara internationala din cadrul DIICOT. In perioada ianuarie 2012 - august 2013, doamna Ceh a fost magistrat de legatura in Franta”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.