Procurorul care nu l-a vrut eliberat pe Adamescu a ramas sef

Data: 29 iulie 2020, 12:29 | autor: L.J. | 0 comentarii | 225 afisari

A ramas sef procurorul care s-a impotrivit eliberarii conditionate a omului de afaceri Dan Adamescu (foto), in ciuda gravelor probleme de sanatate ale acestuia, Adamescu de altfel murind in inchisoare la scurt timp dupa aceea.


Este vorba despre procurorul PICCJ George Daniel Cojocaru, delegat la DNA. Marti, 28 iulie 2020, Sectia pentru procurori din CSM i-a prelungit lui Cojocaru delegarea in functia de conducere detinuta la Directia Nationala Anticoruptie.

Minuta Sectiei pentru procurori:

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat prelungirea delegarii in functia de procuror sef al Serviciului registratura, grefa, arhiva si relatii cu publicul din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului COJOCARU GEORGE DANIEL, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, incepand cu data de 27.08.2020, pana la ocuparea functiei prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

sursa foto: Romania Libera

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.