Procurorul Bucurica a inceput 2020 cu stangul

Data: 09 January 2020, 15:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 477 afisari

Procurorul Radu George Bucurica (foto) de la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin nu a inceput 2020 cu dreptul. Ci cu stangul.


In 2019, procurorul Bucurica a fost refuzat de catre Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii atunci cand a cerut sa transfere la Parchetul Tribunalului Bucuresti:

“Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin a comunicat un aviz favorabil transferului domnului procuror Bucurica Radu George, in timp ce Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a transmis un aviz nefavorabil privitor la cererea magistratului in cauza”, arata CSM la acea data.

Ei bine, Procurorul Radu George Bucurica nu s-a dat batut si a incercat din nou sa plece de la Caras Severin. Astfel ca a fost propus spre delegare la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu.

Iata ce a decis CSM in 9 ianuarie 2020:

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat respingerea propunerii de delegare in functia de procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Giurgiu a domnului BUCURICA RADU GEORGE, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras Severin”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.