Procurorul Bogdan Pirlog a contestat constitutionalitatea unor prevederi privind statutul magistratilor (Documentul)

Data: 22 May 2019, 12:28 | autor: L.J. | 1 comentarii | 452 afisari

Lumea Juridica prezinta motivarea Hotararii prin care Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a respins contestatia facuta de prim-procurorul adjunct al parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Bogdan Pirlog (foto).


Acesta a contestat, dupa cum arata CSM, constitutionalitatea unor prevederi din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.
Procurorul Pirlog, cunoscut pentru dosarul deschis jandarmilor care au oprit violentele de pe 10 august 2018, a contestat Hotararea 6 din 9 mai 2019 a CSM prin care i s-a respins cererea de inscriere la concursul pentru functia de procuror general militar adjunct al Parchetului Militar de pe langa Curtea Militara de Apel. CSM a luat aceasta decizie dupa ce a constatat ca

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# DODI date 22 May 2019 13:01 +1

Fraierul a făcut doar ceea ce i s-a promis. Dacă face dosar jandarmilor este ”ajutat” să... ”promoveze”. El s-a ținut de cuvânt. Alții se țin de... altceva. Până la urmă ponoasele le trag totdeauna fraierii. Și pârlogul (invadat de buruieni fiind) nu a fost niciodată... rodnic și vrednic de mai mult și mai bine.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.