Procurorul acuzat de DNA si achitat de ICCJ, propus intr-o functie de conducere

Data: 04 iunie 2020, 17:24 | autor: L.J. | 0 comentarii | 315 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 9 iunie 2020 situatia procurorului Aurelian Constantin Mihaila.


Procurorul Mihaila a fost trimis in judecata in dosarul inceput de ex-procurorul Mircea Negulescu, ulterior cauza fiind preluata de procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti, cei care au semnat rechizitoriul confirmat de fostul sef al Sectiei I DNA Gheorghe Popovici.

Aurelian Mihaila, fost procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, a fost acuzat de doua infractiuni de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si cercetare abuziva.

Si achitat definitiv in iunie 2019 de catre Completul de 5 judecatori ICCJ (click aici pentru a citi).

Revenind, in sedinta din 9 iunie, CSM va analiza: “Propunerea de delegare in functia de procuror general adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti a domnului MIHAILA AURELIAN CONSTANTIN, procuror la aceasta unitate de parchet”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.