Procurorii DNA Constanta s-au plans Inspectiei Judiciare (Document)

Data: 09 July 2019, 16:53 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1025 afisari

Procurorii DNA Constanta – condusi de Andrei Bodean (foto) – s-au plans Inspectiei Judiciare.


Motivul l-a constituit insuficienta spatiului in care sunt nevoiti sa functioneze. Informatia apare in raportul IJ redactat dupa controlul efectuat in perioada 6-10 mai 2019 la serviciul teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie.

„Spatiul alocat personalului serviciului din cladirea anterior indicata este insuficient si genereaza dificultati in derularea unei activitati eficiente, in principal cu prilejul audierii subiectilor procesuali in cursul urmaririi penale”, se arata in raport.

Documentul – dat publicitatii marti, 9 iulie 2019 – are in vedere

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# DODI date 10 July 2019 13:13 0

Ținând cont de faptul că DNA folosește același denunțător sub 3 nume diferite, de scaunele care sunt ocupate de dosarele lăsate la dospit și pe care procurorii stau cu fundul (conform indicațiilor luminoase ale slujirii) este plauzibilă solicitarea acestor ”muncitori ai adevărului”. În atari condiții propun eliberarea Casei Poporului și punerea acestui spațiu la dispoziția DNA pentru a putea înșira minim 5 dosare pentru fiecare cetățean al acestei țări. Tot în interesul aflării adevărului propun ca SRI să devină secție anexă a acestei ”instituții” de bază a statului român, instituție fără de care menținerea noastră în UE, în Europa, în lume și pe planetă ar fi periclitată.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.