Procurorii din CSM, reactie in cel mai recent scandal

Data: 07 October 2019, 14:47 | autor: L.J. | 0 comentarii | 654 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii condusa de Nicolae Solomon (foto) a reactionat luni, 7 octombrie 2019, in cel mai recent scandal legat de initiativa acestui organism de modificare a Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice.


CSM a publicat in 3 octombrie 2019 un comunicat in care infirma faptul ca ar fi gandit un proiect de lege menit sa relaxeze legislatia privind declaratiile de avere ale magistratilor, astfel incat Lia Savonea, presedinta acestei institutii, sa se numere printre principalii beneficiari (click aici pentru a citi).

CSM afirma ca proiectul nu este in beneficiul unei persoane anume, ci a luat nastere din nevoile exprimate de catre numeroase instante si parchete.
Revenind, Sectia pentru procurori a CSM arata ca:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.