Procurorii CSM au numit seful Serviciului de combatere a coruptiei la nivel inalt din DNA

Data: 11 January 2019, 11:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 754 afisari

Sectia pentru procurori a CSM a numit in sedinta din 10 ianuarie 2019 mai multi procurori in functii de conducere la DNA.


Astfel, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat numirea in functia de procuror sef al Serviciului de reprezentare la alte instante din cadrul Sectiei judiciare penale a Directiei Nationale Anticoruptie a Luizei Maria Capatana pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 11.01.2019. Sectia a mai decis numirea in functia de procuror sef al Biroului de reprezentare la alte instante din cadrul Serviciului de reprezentare la alte instante din cadrul Sectiei judiciare penale a Directiei Nationale Anticoruptie a procuroarei Laura Aurelia Derius pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 11.01.2019.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.