Procuror la judecata CSM

Data: 14 September 2018, 13:16 | autor: L.J. | 0 comentarii | 689 afisari

Procuroarea Anca Beatrice Resmelita de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina se va prezenta in 19 septembrie 2018 in fata Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii in materie disciplinara care o judeca in doua dosare.


In primul dosar, 11/P/2018, procuroarea Resmelita a fost trimisa in judecata disciplinara de catre Inspectia Judiciara in baza art.99 lit. k, teza I din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor care prevede: “absente nemotivate de la serviciu, in mod repetat.” In celelalt dosar, procuroarea Anca Beatrice Resmelita a fost trimisa in judecata in baza art. 99. lit. a din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor care prevede: “manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu.”

 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.