Procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brezoi, promovat la DNA

Data: 30 iunie 2020, 17:00 | autor: L.J. | 0 comentarii | 230 afisari

Directia Nationala Anticoruptie condusa de Crin – Nicu Bologa (foto) pare ca nu mai e atractiva pentru procurorii care activeaza la parchetele de rang superior, asa ca face angajari de la parchetele de pe langa judecatorii, cu toate ca la aceste unitati obiectul muncii este putin diferit de cel al DNA.


Astfel, Sectia pentru procurori a hotarat in sedinta din 30 iunie 2020 prelungirea delegarii in functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie -Serviciul Teritorial Pitesti a lui Daniel Constantin, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Brezoi, pentru o perioada de sase luni, incepand cu data de 15.07.2020. Constantin are grad profesional de PICCJ.


De asemenea, CSM a hotarat delegarea in functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati a lui Ioan Ionut Dinca, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, pentru o perioada de 6 luni, incepand cu data de 06.07.2020.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a mai hotarat si delegarea in functia de procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie -Serviciul Teritorial Brasov, a lui Daniel George Danca, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, pentru o perioada de 6 luni, incepand cu data de 01.07.2020. Danca a fost declarat admis in 30 iunie in urma concursului pentru numirea procurorilor in funcxtii de executie din DNA.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.