Procuroarea SIIJ evidentiata de Laura Kovesi, respinsa de CSM

Data: 12 June 2019, 15:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 639 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in discutie in sedinta din 11 iunie 2019 cazul procuroarei Puiu Zarafina de la Sectia pentru investigarea infractiunilor in justitie.


In 2011, Laura Kovesi, pe atunci procuror general al Romaniei, “in urma consultarii cu procurorii cu functii de conducere din cadrul Ministerului Public, pentru merite deosebite in activitatea profesionala desfasurata in perioada 2010-iunie 2011, a evidentiat procurori din cadrul tuturor unitatilor de parchet, cuocazia ceremoniei dedicata Zilei Justitiei”, printre acestia aflandu-se si procuroarea Puiu Zarafina, pe atunci la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta.

In sedinta din 11 iunie, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a trebuit sa decida cu privire la cariera procuroarei SIIJ, care dorea sa-si continue activitatea si dupa implinirea varstei de 65 de ani.

Iata hotararea CSM: “Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nu a acordat avizul anual pentru mentinerea in functie, dupa implinirea varstei de 65 ani a doamnei PUIU ZARAFINA, procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie -Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.