Procuroarea Oana Haineala a executat PICCJ la o zi dupa ce CSM a refuzat s-o mai delege in functie

Data: 03 ianuarie 2020, 11:51 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1610 afisari

Victorie in instanta pentru procuroarea Oana Haineala (foto).


Totul s-a intamplat la o zi dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a refuzat sa ii mai prelungeasca delegarea in functia de procuror sef adjunct al DIICOT.

Oana Haineala a introdus o actiune la Tribunalul Bacau impotriva Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a
Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si a Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau.

Obiectul procesului a fost
„incuviintare executare silita”, iar procesul a fost inregistrat la data de 19 decembrie 2019. Fix in ziua in care CSM i-a refuzat delegarea in functie.

O zi mai tarziu, pe 20 decembrie 2019, Tribunalul Bacau a admis actiunea Oanei Haineala de incuviinatre a executarii silite. Cel mai probabil, procuroarea Oana Haineala are de recuperat anumite drepturi banesti de la PICCJ.


Iata minuta Tribunalului Bucuresti din 20 decembrie 2019 in dosarul 19165/180/2019:

„Admite cererea de incuviintare a executarii silite. Autorizeaza creditoarea sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu mentionat. Cercetata in camera de consiliu. Fara cale de atac. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei, astazi, 20.12.2019”.  

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.