Procuroarea DNA fara plan de ancheta vrea sa plece

Data: 23 august 2020, 09:55 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1048 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 25 august 2020 solicitarea procuroarei DNA Iulian Crisan. Aceasta cere incetarea activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si continuarea activitatii la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti.Procuroarea Crisan a devenit celebra dupa ce in vara lui 2017, cand Inspectia Judiciara a efectuat controlul la DNA, a fost ironica cu inspectorii care o verificau. Reiese din nota echipei de control de la DNA formata din inspectorii judiciari Monica Plesea, Daniela Sanda Mates si Mihaela Hitruc, din care prezentam un pasaj relevant:

”In data de 19 iulie 2017, a avut loc un alt incident, care a fost adus la cunostinta conducerii Inspectiei Judiciare. Astfel, procurorul Crisan Iuliana s-a prezentat la inspectorii judiciari doar cu fise ale dosarelor selectionate de catre inspectori, si cu o situatie tabelara a dosarelor mai vechi de un an de la data primei sesizari, iar intrebata fiind, de ce nu a adus si dosarele, a raspuns ca a inteles din sedinta de deschidere ca nu trebuie prezentate dosarele in materialitatea lor, precizand pe un ton ironic faptul ca am participat la aceeasi sedinta.

De asemenea, procurorul Crisan Iuliana a mentionat ironic, la adresa inspectorilor, ca nu face plan de ancheta in dosare intrucat acesta nu este prevazut in legi si regulamente (potrivit art. 82 lit. d) din Regulamentul de ordine interioara al DNA, procurorii au ca atributie specifica intocmirea planului de ancheta)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.