PROCURAREA DE SUBSTANTE PSIHOACTIVE – Inalta Curte, dezlegare de drept: “Activitatea de procurare, ca modalitate alternativa a operatiunii cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, se refera la procurare ca activitate legala de import, export ori intermediere de produse?

Data: 25 October 2018, 10:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 272 afisari

Prin Decizia 10 in dosarul 1129/1/2018, Inalta Curte de Casatie si Justitie - Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept - a luat in examinare sesizarea formulata de Curtea de Apel Suceava - Sectia penala si pentru cauze cu minori, care solicita pronuntarea unei hotarari prealabile pentru dezlegarea de principiu a urmatoarei chestiuni de drept: "Daca activitatea de procurare, ca modalitate alternativa a operatiunii cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, astfel cum aceasta notiune este definita de art. 2 lit. b) din Legea nr. 194/2011 si incriminata la art. 16 din aceeasi lege, se refera la procurare ca activitate legala de import, export ori intermediere de produse sau priveste procurarea unor astfel de produse in orice imprejurare si cu orice titlu, inclusiv de catre consumatorul final al produselor susceptibile a avea efecte psihoactive?."

Judecatori:

Mirela Sorina Popescu - presedintele cu delegatie al Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie - presedintele completului

Andrei Claudiu Rus - judecator la Sectia penala

Oana Burnel - judecator la Sectia penala

Dan Andrei Enescu - judecator la Sectia penala

Ioana Alina Ilie - judecator la Sectia penala

Simona Cristina Nenita - judecator la Sectia penala

Simona Daniela Encean - judecator la Sectia penala

Sandel Lucian Macavei - judecator la Sectia penala

Lucia Tatiana Rog - judecator la Sectia penala

 

Minuta Deciziei 10 in dosarul 1129/1/2018:


“In numele legii


Decide:

 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.