PROCES CU SOCIETATEA ROMANA DE RADIOFUZIUNE - “Studiourile teritoriale nu isi desfasoara activitatea in mod independent”

Data: 25 July 2019, 11:55 | autor: L.J. | 0 comentarii | 377 afisari

Prin Decizia 244/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul declarat de reclamant, ca nefondat.

Prin cererea de chemare in judecata inregistrata pe rolul Curtii de Apel Timisoara, sectia contencios administrativ si fiscal la data de 5 octombrie 2015, astfel cum a fost modificata ulterior, reclamantul A., in contradictoriu cu parata Societatea Romana de Radiodifuziune, a solicitat anularea Ordinului nr. 793 din 7 august 2015 emis de Presedintele Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune, precum si anularea art. 2 si art. 1 lit. pct). c si e din Hotararea nr. 105 din 29 august 2012 a Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Prin Sentinta civila nr. 1 din 6 ianuarie 2016, Curtea de Apel Timisoara, sectia contencios administrativ si fiscal a respins actiunea formulata de reclamantul A., in contradictoriu cu parata Societatea Romana de Radiodifuziune.

Impotriva Sentintei civile nr. 1 din 6 ianuarie 2016 a Curtii de Apel Timisoara, sectia contencios administrativ si fiscal, reclamantul A. a declarat recurs, intemeiat pe dispozitiile art. 488 alin. (1) pct. 8 C. proc. civ., solicitand admiterea recursului, casarea hotararii atacate si, in principal, rejudecarea cauzei, cu consecinta admiterii actiunii, iar in subsidiar, trimiterea cauzei spre rejudecare primei instante.

Minuta ICCJ:

“Respinge recursul declarat de reclamantul A. impotriva sentintei civile nr. 1 din 6 ianuarie 2016, pronuntata de Curtea de Apel Timisoara, sectia contencios administrativ si fiscal, ca nefondat.

Definitiva”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.