PROCES CU PRESEDINTELE ROMANIEI SI CSM - “Este o hotarare definitiva, in sensul dispozitiilor art. 634 alin. (1) pct. 5 C. proc. Civ”

Data: 06 noiembrie 2019, 11:26 | autor: L.J. | 0 comentarii | 751 afisari

Prin Decizia 314/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul, ca inadmisibil.

Prin Sentinta civila nr. 1243 din 7 octombrie 2016, Tribunalul Bucuresti, sectia a IV-a civila, a respins, ca inadmisibila, cererea de sesizare a Curtii Constitutionale. A admis exceptia netimbrarii actiunii si a anulat, ca netimbrata, cererea formulata de reclamantii A., B., C., prin presedinte D., si E., in contradictoriu cu paratii Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei - Senatul Romaniei, Presedintele Romaniei, Guvernul Romaniei si Autoritatea Judecatoreasca - Consiliul Superior al Magistraturii, avand ca obiect actiune in raspundere delictuala.

Impotriva acestei sentinte a formulat recurs reclamanta A., prin presedinte fondator D., la data de 17 octombrie 2016.
Prin Decizia nr. 555 din 8 noiembrie 2017, Curtea de Apel Bucuresti, sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie, a anulat, ca netimbrat, recursul declarat de reclamanta A., impotriva Sentintei civile nr. 1243 din 7 octombrie 2016, pronuntata de Tribunalul Bucuresti, sectia a IV-a civila.

Impotriva acestei decizii a exercitat calea de atac a recursului reclamanta A. la data de 7 mai 2018.

Minuta Inaltei Curti:

“Respinge, ca inadmisibil, recursul declarat de recurenta A. impotriva Deciziei nr. 555 din data de 8 noiembrie 2017, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti, sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie. Fara cale de atac”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.